Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Milyen a BME-n a közösségi élet?

Milyen a BME-n a közösségi élet?

Figyelt kérdés
állítólag minél keményebb egy suli, kevésbé bulizósabbak az emberek. ez mennyire igaz?
2012. febr. 11. 13:38
 1/4 anonim ***** válasza:
Ez ebben a formában nem igaz, én az ELTE IK-ra járok, ami eléggé húzós hely, mégis van egy csomó ember aki aktív társasági életet él, sokat jár bulizni és jók az egyetemi bulik is.
2012. febr. 11. 13:54
 2/4 anonim ***** válasza:

Én a BME-re járok, és jó a közösségi élet ;)

Az már más kérdés, hogy ki milyen szinten akar belekapcsolódni... mert vannak, akik egyáltalán nem járnak el semmilyen közösségi eseményre, vannak, akik mindegyiken ott vannak. Mondanom se kell, egyik véglet se jó szerintem...

Viszont a többség részt vesz benne, és tudja tartani attól még a tanulmányi szintet.

2012. febr. 11. 15:03
 3/4 A kérdező kommentje:
és milyenek az kolis bulik?
2012. febr. 11. 15:15
 4/4 anonim ***** válasza:
Jók :D
2012. febr. 11. 15:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!