Ha tartósan 16 fok alá megy le a hőmérséklet az osztályteremben akkor hazamehetek?
Figyelt kérdés
Készültem sapkával, kesztyűvel és dupla harisnyával. De a hidegben üldögélni nem jó, átfagyok teljesen. 15/L2012. febr. 10. 08:01
21/24 anonim válasza:
tegnapelőtt 14:58
-20 fokhoz képest a 16 fok Hawaiihoz hasonló!!!! főleg ha bevan bugyoálva mindenféle ruhába, sálba, sapkába, kesztyűbe, meg dupla harisnyába.. a szívem megszakad értetek, tavasszal nappal is 16 fok van, mégse fagyok szét
22/24 anonim válasza:
Mi 6-7 fokban öltünk a suliba egy néhány hétig, mégis túléltük. A 16 fok az.........örülj, hogy van annyi is.
23/24 anonim válasza:
ha 16 fokban nagykabát kesztyű,meg egyéb finomságokba öltözöl és kimész olyan beteg leszel,hogy nézhetsz,ugyh jó úton jársz hogy ne kelljen suliba menni. van olyan ember akinek a lakásába van 7 fok. az hova menjen?! kibírjátok,nekem ha a gyerek oviba van 16-18 fok van a lakásba,hogy csökkenjen a gázszámla,és nem nyafizok hogy hideg van,és nem nagy kabát van rajtam csak egy vékony pulcsi,és nem dolgozom,hanem itthon vagyok egész nap. az ember a leg extrémebb körülményekhez alkalmazkodik,az hogy otthon melegebb van az nem extrém körülmény. Edződjön a tested! kevesebbet leszel beteg! ne lógj!!!
24/24 anonim válasza:
jól érzed magad? 13 fokban is megvagy egy pulóverben simán
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!