Szociális ösztöndíjnak mik a feltételei, kik kaphatják?
Figyelt kérdés
Pl szüleim engem és két testvéremet tartják el (a nővéremnek már van munkája, szóval őt már nem), és a keresetük se túl sok, mi kb a középosztály alsó határán vagyunk. A város, ahol jövőre tanulni fogok (valószínűleg), kb 160 kilométerre van... nem tudom, még mi számíthat ide. (Nincs gyerekem, nem kapunk segélyt, szóval ezek nincsenek.)2012. febr. 8. 18:46
11/12 anonim válasza:
Hát a tájékoztatás az annyit fog jelenteni, hogy vagy bemész a tanulmányi osztályra és ott érdeklődsz, vagy ugye minden egyetem honlapján kivannak írva ezek a dolgok, maguktól nem nagyon szoktak ilyeneket hirdetni az egyetemek(mert ugyan minek is tennék??)...Most többletpontot nem tudom, hogy kapsz-e érte(régebben 100%, hogy adtak ezért)de most nem tudom mennyit változtattak ezen is:S mindenesetre szerintem nyugodtan beadhatod a "hátrányos helyzetes" papírod veszteni valód nem lesz vele, anno én is így csatoltam hozzá az egyik okmányomat és végül kaptam érte +5 pontot:D szóval egy próbát mindenképp megér.
12/12 anonim válasza:
Betelefonáltam ma az önkormányzathoz és ott azt mondták nem jár érte többletpont csak akik a szüleikkel élnek. De azt mondod mégis keressek erről valami igazolást? Nem fogják azt mondani hogy át akartam verni az OH-t evvel...?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!