A budapesti Apáczai gimnáziumban hogy számolják a pontokat?
Figyelt kérdés
Humán tagozatra jelentkezek, és ott azt írák, hogy tehetséggondozó matek 25 pont és magyar 50 pont, ez azt jelenti, hogy matekból csak 25 pontig nézik?2012. febr. 7. 12:41
1/11 A kérdező kommentje:
Segítsetek, fontos lenne!!!!
2012. febr. 7. 13:03
3/11 A kérdező kommentje:
Jaj ne :(
2012. febr. 7. 13:12
4/11 A kérdező kommentje:
nagyon rosszul sikerült, kb. hány ponttól hívnak be szóbelizni?
2012. febr. 7. 13:13
6/11 anonim válasza:
" Tájékoztatjuk az érdeklődőket, hogy az iskolánkba való jelentkezést azoknak a hatodikosoknak javasoljuk, akik a központi felvételi vizsgán magyarból legalább 30 pontot és matematikából legalább 20 pontot értek el, valamint azoknak a nyolcadikosoknak, akik magyarból legalább 20 pontot és matematikából legalább 20 pontot szereztek. Emlékeztetjük a felvételizőket, hogy a középiskolai jelentkezés határideje február 17. (péntek). A hatodikosok szóbeli beosztását február 17-én (péntek), a nyolcadikosokét február 22-én (szerda) tesszük közzé honlapunkon. "
7/11 anonim válasza:
Szóbelizni elvileg minden esetben behívnak, a tehetséggondozói csak egy mérvadó, lehet hogy épp a tehetséggondozóid egy nagy f.s lett,mint nekem, szóbelid meg max pontos lesz, akkor simán felvehetnek, főleg ha vannak versenyeredményeid. Amúgy én is az Apáczait jelöltem meg :D
8/11 A kérdező kommentje:
Te melyik tagozatot jelölöd meg? Most kezdtem el készűlni a szóbelire, csak nem tudom, hogy milyen részletesen kell tudni a törit..
2012. febr. 10. 13:34
9/11 A kérdező kommentje:
Olvastam már az Apáczai honlapján ezt, és örülök, mert mindkettő több mint 20 pont :)
2012. febr. 10. 13:35
10/11 A kérdező kommentje:
Hát lényeges versenyeredményeim viszont nincsenek :(
2012. febr. 10. 13:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!