Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Mennyit hiányozhatok az...

Mennyit hiányozhatok az iskolából?

Figyelt kérdés

Az a gondom,hogy tul sokszor vagyok beteg,eddig mindig 1 hét és 3 napig maradtam itthon,mindig akkor irnak ki.Nos voltam novemberbe és januárba is beteg 1 hét és 3 napig mindig.

Összesen mennyit hiányozhatok?nem kell évet ismételnem?

2012. febr. 7. 09:40
 1/4 anonim válasza:

21F

Dolgozom

de amikor nekem volt suli még 250 óra volt a megengedett ez a maximum e fölött vagy osztályozóvizsgát kell tenned vagy évetismételned.

Nekem is volt betegségem nem meegfázás hanem komolyabb.

az éves hiányzásom 500 órára rugott jött a vizsga és egyszerűen képtelen voltam behozni a lemaradást

2012. febr. 7. 09:56
 2/4 anonim ***** válasza:
Több helyen úgy van, hogy tantárgyanként max. az egész éves óraszámnak a 30%-át lehet hiányozni, utána már különféle eljárások indulnak. Szerintem ez nálatok is így van.
2012. febr. 7. 09:57
 3/4 anonim ***** válasza:
Én is úgy tudom, ahogy az előttem válaszoló írta. Nálunk például emlékszem, hogy volt olyan tantárgy amiből olyan kevés óránk volt, hogy egy félévben, csak négyszer lehetett hiányozni.
2012. febr. 7. 15:38
 4/4 anonim ***** válasza:

Én tavaly 350 órát hiányoztam, több, mint 2,5 hónapot. Sokat voltam kórházban, meg minden. Nálunk úgy van, hogy 30% felett akkor számoltathat el a tanár, ha 9 hónap alatt nem szedtem össze 8 jegyet. A dolgozatok nagy részénél ott voltam, szóval nekem nem kellett semmiből sem beszámolni.

18L

2012. febr. 10. 17:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!