Többletpont ez esetben? 11.-es vagyok, édesapám meghalt. Kapok árvasági segélyt. Részesülök jövőre többletpontokban az érettségimben? Egyértelmű választ sehol sem találtam. Ha valaki konkrétan erre a kérdésre tudja a választ, az kérem írja meg!
Köszi a válaszokat, de megint nem tudtam meg az igazságot... Már évek óta részesülök gyermekvédelmi támogatásban, de a 2. hozzászóló tapasztalatból beszélt, és ő sem kapott semmit.
A felvi-t megkérdeztem, de ők sem adtak egyértelmű választ a kérdésemre.
Szia!hasonló helyzetben vagyok,nekem anyukám halt meg..
most érettségizek,és egy büdös pontot nem kapok plusszként,mert átlépünk valami szar keretet,mi gazdagnak számítunk a családi pótlékkal és árvaellátással..
na jó most mondhatnák hogy ebből hasznot akarok húzni,és mekkora szemét vagyok,de én igenis hátrányos helyzetben érzem magam,mert nem egyszerű az érettségire úgy készülni hogy közben egy komplett háztartást kell itthon vezetnem...
bocsi elkalandoztam,tehát elméletileg nem kapsz érte pluszpontot..hacsak..nem szerzel valami diszgrágiás papírt vagy mit:)
na jó szóval éljen a magyar oktatási rendszer(nagy taps):)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!