Gábor Dénes Főiskola? (Budapest)
A mostohafiam most "kitalálta",hogy tetszik neki a Gábor Dénes Főiskola gazdálkodási -szaka.Most fog érettségizni a VIK iskolában.Az angol középfokúja megvan,de nagy összességében siralmas volt a félévije is.Próbáltam kiismerni magam a főiskola tájékoztatóján de azt hiszem értelmesen csak az tudná elmondani aki odajár(t).
Mennyi az esély,hogy felvegyék?Milyen tantárgyakat néznek?
Állami támogatást kik kaphatnak?Valóban 150000.-egy félév?
Nagyon ostobának tarthattok ,de sajnos egy alapítványi iskola után az ember a mai helyzetben 5x átnéz mindent.Annak nem látnám értelmét,hogy hirtelen fellángolásból több 100 ezret dobáljunk ki.
Nem jártam oda, de kb tudom hogy hol van a GDF a rangsorban..... eléggé hátul kb sereghajtó....
válaszolva a kérdéseidre:
Felvenni felveszik szerintem, azt nem tudom milyen tárgyakat néznek, de szerintem el is fogja tudni végezni, mivel ez úgy működik a GDF-nél hogy mivel ti kicsengettek félévente 100.000-150000-et 6-7 féléven keresztül ők cserében adnak egy diplomát (feltéve ha a gyerek legalább a dolgozatokra , vizsgákra bemegy és nem lógja el). Az iskola is jól jár a pénzzel ő meg a diplomával.
Viszont ha nincs protekció elhelyezkedni nem fog tudni az 100%.
Valószínűleg valamelyik haverja oda jár és ő adta le neki a drótot, hogy 0 tanulással adnak diplomát és tök buli az egész.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!