Szerintetek egészségügyi alapismeretekből májusig fellehet készülni az emelt érettségire úgy, hogy még soha nem tanultam a tárgyat?
Sziasztok!
Könyvek már megis vannak. Szóval akkor szerintetek van esélyem? De az a gáz, hogy közben fősuliba járok, szóval még az is van plusszba... ://
Minek lelombozni a kérdezőt? Simán meg lehet csinálni...
Én középsuliban tanultam EÜ-s tárgyakat, több osztálytársam ebből érettségizett, egyáltalán nem nehéz, elég könnyű szerintem. Jól utána kell járni, hogy mi a követelményrendszer, de azt mind említettem az oktatási hivatal honlapján fellelhető.
Attól hogy főiskolán tanul, az előny, mert fősulin hozzászokott a nagyobb követelményekhez, ha egy szimpla érettségit kell csak csinálni közép szinten, az nem fogja ellehetetleníteni a többi tanulmányait. Simán meg lehet oldani, csak el kell kezdeni minél előbb, rendszeresen és nem halogatni. A tárgy 40%-a eléggé egyértelmű, és életszerű.
Példának felhozom magam, tavaly én jog mellett, római jog szigorlattal és még a többi húzós tárggyal párhuzamosan érettségiztem le angolból újra, hogy több pontom legyen a párhuzamos szakra, és meg tudtam csinálni, és fel is vettek (pszichora jelentkeztem), szóval mindent meg lehet oldani, csak akard és csináld.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!