Ha az iskola nem tudja kifizetni a büntetést, bezárják?
Figyelt kérdés
Ha mondjuk a cigis törvény miatt nem tudja kiperkálni a suli a büntetést....2012. febr. 2. 08:00
2/4 anonim válasza:
Nem fogják bezárni ez biztos. Kötelezhetik őket a szabályok betartására, illetve valamilyen úton módon biztos hogy kifizettetik velük a büntetést és ennyi. Egyébként, ha az iskola területén mindenhol tiltva lenne a dohányzás, akkor én alapjáraton beleírnám a házirendbe, hogy aki dohányzik a tiltás ellenére, az utána vállalja ennek az anyagi vonzatát, ha bukta van.
Persze nem mindig lehet azt egyértelműen bizonyítani, hogy ki volt, de ha igen, akkor legyen így. Sok munkahelyről hallottam már vissza, hogy a munkáltatók kijelentették, hogy továbbra is ott dohányoznak ahol nekik jól esik, de ha lebuknak, akkor ők fizetik a büntetést, ezzel ösztönözve a dolgozókat arra, hogy betartsák a szabályokat.
3/4 A kérdező kommentje:
Nem akarom hogy bezárják csak kérdeztem mert a sulinak abszolút nincs pénze erre, és ha a diákok se tudnak fizetni?? akkor csak úgy elengednek 2 milliót?? nem hiszem..
2012. febr. 2. 19:08
4/4 anonim válasza:
Ne gyújtson rá senki és akkor nem lesz büntetés ennyire egyszerű és költségkímélő a dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!