Tanulói adatlap kitöltés, SEGÍTSETEK?!
A tanulói adatlapon, amit elküldenek Győrbe, megkell adni a megjelölt középiskolák adatait viszont ilyen kis kockákba kell írni mindent (1 kocka=1 betű) és olyan hosszú nevű iskolák mint pl.: Bláthy Ottó Titusz Informatikai Szakközépiskola és Gimnázium, nem fér ki mert nem adnak annyi kockát amennyibe ez a hosszú név kiférne...
Ilyenkor mit kell csinálni?
Nem, mi kaptunk egy olyat, hogy iskola om azonosítója, tanulni kívánt nyelvek, tagozatszám, és hogy kér-e központit az az adott iskola..
És nekünk kell kitölteni, mondván "minden iskolának fent van a honlapján az om kódja, keressétek meg ti"...xd:D
Kérdezd meg a tanáraid, rákerestem erre a tanulói adatlapra, és ht ilyet még nem láttam, szerintem ezt tényleg az ofőm fogja kitölteni a beadott lapom alapján. Hú de rohadt sok munkája lesz vele, azta. De mivel utálom, csak ezért is megjelölök 10 iskolát.xd
rövidíts!
az informatikai nem kell és lehet úgy hogy szakközépi. és gimn.
vagy kérdezd meg emailben az oktatási hivataltól!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!