Cvekedli kérdése:
Szerintetek így van esélyem a pécsi Leőwey Klára gimnáziumba?
Figyelt kérdés
Pontszámaim:
Hozott pont:100 50%
Matek-magyar felvételi:kb. 75re számítok
Többletpont:bizonytalan, minimum 2 (matek verseny.)
Mindenki azt mondja, hogy úgyis felvesznek, csak egyedül én nem gondolom így.A bizonyítványom felső tagozaton szinte mindig kitűnő volt, kivétel 5.oszt. félév (tesi négyes), és 7.oszt félév (informatika négyes), de ez nem számít bele, 7edik év vég és nyolcadik félév pontszámait nézik.Normális kommenteket kérek, a hülyék kíméljenek.
2012. jan. 28. 19:58
1/6 anonim válasza:
ebbe a suliba simán felvesznek, ennél 2x erősebb suliba is lehet , hogy beférsz.
2/6 anonim válasza:
várj, előző vagyok, nem vettem észre , hogy a pécsi LKG-ről beszélsz, azt hittem a Bp-i re gondolsz.
3/6 A kérdező kommentje:
A pécsi LKG az ország 5. legjobb gimnáziuma.
2012. jan. 29. 11:21
4/6 A kérdező kommentje:
vagyis 72.
2012. febr. 1. 17:51
5/6 anonim válasza:
Én is a Leőweybe szeretnék menni, összesen átszámítva 86,5 pontom lesz a 100-ból. (Leőwey-s átszámítás) Szerintem téged felvesznek. Melyik osztályra jelentkeztél?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!