Szerintetek most mennyien fognak jelentkezni vidéki egyetemre jogász szakra, hogy fizetős lett?
Figyelt kérdés
most mennyire lesz bekerülni fizetős jogász szakra pl szegedre2012. jan. 28. 09:03
1/3 anonim válasza:
a buta, de gazdag szülők gyerekei. szóval nem olyan sokan.
2/3 anonim válasza:
Én jelentkezek Debrecenbe. Kedves első válaszoló,nem vagyok buta és a szüleim nem gazdagok. Pestre is beadom kitudja mi lesz de semmi más nem érdekel,mindig is jogra szerettem volna menni és a szüleim támogatnak ebben... Attól hogy valaki fizetős szakon tanul nem azt jelenti hogy segg hülye,lehet hogy csak 1-2 pont kellett volna neki ahhoz hogy államira felvegyék...
3/3 anonim válasza:
Majdnem ugyanannyian.
Nagyon sokan az én évfolyamomból is beadta államira is meg költségesre is anno. Annyira nem horribilis a tandíj (vesd össze az orvosival pl.), és az eddigi évfolyamokon is elég sok a költségtérítéses. Aki elhivatott, de esetleg nem volt pedálgép, hogy 9000000 pontja legyen, még lehet inkább beleinvesztál félévetnte 160 ezret.
Szerintem kicsivel lesz csak kevesebb a létszám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!