Ki jelentkezett a Balatonalmádi Kéttanyelvű Gimnáziumba? És hány pontja lett felvételin?
Figyelt kérdés
Csak azért kérdezem, mert én is jelentkeztem. Egy 3-asom volt a többi 4-es 5-ös. Az illető Ha be is került nagyon megköszönném ha írna vmit arról h milyen pontszámokkal. Nagyon szeretnék bejutni. :) Egyik osztálytársam (14/F) is jelentkezett oda. Pestiek vagyunk. 14/L.2012. jan. 26. 12:40
11/19 anonim válasza:
előző vagyok, hát a 263 gyerekből én vagyok a 211., úgyhogy b@szhatom xd
12/19 anonim válasza:
Én a 7. válaszoló vagyok, én a 126. helzen állok. Kizártnak tartom h felvesznek. Kérdező! Te hányadik vagy?
13/19 A kérdező kommentje:
100 valamennyi.. de nem vesznek fel.. xd
2012. márc. 16. 11:35
14/19 anonim válasza:
egyáltalán nem kizárt:D nyílt napon mondta az igazgató, hogy mindig olyan 3szoros szokott lenni a túljelentkezés (idén is annyi volt, többi is) és 140.ig szokott kimenni általában a lista:) szóval szerintem ti reménykedhettek, drukkolok! :D
előző vagyok, a 211. :)
16/19 Habibibubu10 válasza:
Idén nem volt tehetséggondozó felvételi.Három 4-es lett és három 5-ösöm,ha a fő tantárgyakat nézem.A matekfelvételim 30 pontos lett,a magyar 36.Így mindent összeadva 88.25 pntom lett és 99.helyen állok.Ettől függetlenül remélem felvesznek.
17/19 anonim válasza:
Nekem 67 pontos lett a központi felvételim, hozott pontjaim 23,5 pont, így 90,5 ponttal a 128. helyen állok. Remélem, bekerülök. :/
19/19 anonim válasza:
a 67 pontos voltam, engem igen :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!