Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Csak akkor hívnak be szóbelire...

Csak akkor hívnak be szóbelire, ha a felvételit jól megírtam?

Figyelt kérdés
Eddig nem is tudtam, eszembe se volt, hogy ne hívnának be. Úgy voltam vele, hogy ha a szóbelit kicsit el is rontom, még a szóbelibe kapaszkodhatok (persze ez nem azt jelenti, hogy nem készültem. Mi több, nagyon is készültem, csak ezzel nyugtattam magam) de most kaptam egy olyan infót, hogy állítólag csak akkor mehetek szóbelizni, ha jó volt a felvételi. Ez tényleg így van? Mert járok előkészítőre angolból (ebből fogok szóbelizni) és a tanárnő egy szóval sem mondta, hogy nem hívnak be mindenkit. Egyébként a nyíregyházi Vasvári Pál Gimnáziumba jelentkeznék. Esetleg azt tudjátok, hogy mennyi ponttól vesznek fel? Vagy közületetek nem jelentkezik senki se oda?
2012. jan. 24. 18:16
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Hát az angol szóbelire. Ha nem hívnak be. Jó, végül is magamnak tanulok, meg minden, biztos nem hiába való, legalább bővül az angol tudásom, de azért remélem, hogy behívnak.
2012. jan. 29. 14:04
 12/15 anonim válasza:
Szerintem tanulj a szóbelire mert mint írtad lehet behívnak és szurkolok neked hogy minden jól menjen:)
2012. jan. 29. 16:28
 13/15 anonim ***** válasza:
Befognak hívni nyugodtan legyél !! Amúgy is kevés a mostani 8.-os gyerek.
2012. jan. 29. 18:23
 14/15 anonim ***** válasza:

Thalia !!

Statisztikából, amúgy is nem valami fényesre sikerültek a mostani írásbelik.

2012. jan. 30. 09:24
 15/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Tanulok is :)
2012. jan. 30. 15:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!