Az élelmiszermérnöki szak mennyire kémiás?
Figyelt kérdés
(a Corvinuson elsősorban)2012. jan. 24. 18:02
11/21 anonim válasza:
A 7. vagyok.
Igen, én pesti vagyok. Hol laknál? Albérlet? Kolesz?
12/21 A kérdező kommentje:
Szia! :D Hát elsősorban kolesz, de nincs kizárva az albérlet sem. Anyáék régebben még lakásvásárláson is gondolkodtak, de az a mostani helyzetben el lett vetve. :D Én szívesen lennék kolis, ha azért valamennyire modern. De szerintem a mai kolikkal nincs baj, már amennyit láttam. Igazából szeretnék minél többet megspórolni a szüleimnek, mert ott az utazás ára, a kaja,... Úgyhogy a lakás-dolgot minél olcsóbban szeretném megoldani. Te gondolom akkor 'bejárós' lennél :D
2012. febr. 8. 19:47
13/21 anonim válasza:
Sziasztok:) én is gazdasági szakra szerettem volna menni a BGF-ra, dehát..így nem sok esélyt látok rá! Aztán most megfordult a fejemben az élelmiszermérnöki. Viszont ahogy ti is, én is 10-ben tanultam utoljára kémiát..mit tudok róla? nagyon nehéz?
14/21 anonim válasza:
üdv a klubban, jár oda ismerősöm azt mondja hogy persze nyilván nehéz ,de minden kezdet nehéz, amugy annyira alapról indul hogy ha óráról órára készülsz be lehet fél év alatt hozni minden lemaradást. Amugy többiek mennyi pontot hoztok kb ide?
15/21 anonim válasza:
nekem legrosszabb esetben lesz 410 körül
16/21 anonim válasza:
azzal szerintem simán be lehet jutni, bár biztos nem marad 360 körül, mert jönnek a matek nyelv kombó miatt szépen a közgazdász jelöltek:)
18/21 anonim válasza:
a corvinus asszem 40 állami helyet kapott élelmiszernökre.
19/21 anonim válasza:
én is most erre a szakra pótfelvételiztem. (Corvinus) A levelezőt jelöltem meg, és én is a nyelvet (emelt német) meg a matekot számíttattam be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!