Szeretnék az E. L. T. E. -re menni filozófiát tanulni, te tudnál nekem segíteni, mert oda jártál, vagy jársz, hogy mi a felvételi?
ha unatkozol,ne írj ide,mert értelmetlen.
Értelmes válaszoló írjon,ne egy ilyen modortalan hülyegyerek
"Értelmes válaszoló írjon,ne egy ilyen modortalan hülyegyerek" --> köszönöm a megnyilvánulást. Szerintem ezzel megmutattad, hogy mire vagy érdemes :) Segítségre, "értelmes" válaszra nem!
Ha nem bírod a kritikát, akkor nem használd az oldalt :))
A leghitelesebb választ az iskolától kapnád ...
A szakot önállóan lehet felvenni. Az, hogy kell-e fizetned több dologtól függ (pl. életkorod, elhasznált államilag támogatott féléveid, na és persze a tagozat, hogy nappali vagy levelező).
jó, akkor utána nézek helyetted én, ha már nem vagy rá képes...
tehát ELTE-BTK szabad bölcsészet szak, ezen belül találod meg a filozófiát, mint választható szakirányt. Lehet önmagában is elvégezni nappali tagozaton állani vagy költségtérítéses képzésben. Az államin (segítek) nincs tandíj, a költségtérítésesnél 120000ft/félév. 3félévből áll a képzés.
Látod, ennyire egyszerű. És én még csak egyetemre se jártam...
Köszi az értelmes válaszokat.:)
csak másfél éves képzés?
Ez igaz?
Van olyan köztetek,aki oda járt?
Én olyan embert keresek aki oda járt,és segítőkész.
Előre is köszi:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!