Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Szeretnék az E. L. T. E. -re...

Szeretnék az E. L. T. E. -re menni filozófiát tanulni, te tudnál nekem segíteni, mert oda jártál, vagy jársz, hogy mi a felvételi?

Figyelt kérdés
2009. máj. 28. 13:20
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
90%
húúúú, bakker, és te akarsz egyetemre menni... NINCS FELVÉTELI. TEhát nem kell készülnöd semmiből! Az érettségi eredményedet számolják át pontba és az alapján rangsorolnak. Ennél érthettőbben már nem lehet leírni.
2009. máj. 28. 14:16
 12/22 A kérdező kommentje:
Már jártam egyetemre,de az érdekelne,hogy kell e fizetni érte,és hogy más tantárggyal együtt kell e felvenni a szakot,vagy lehet magába.Aki ismétli az előző válaszolót,az ne írjon ide sértéseket,mert szerintem bunkóság.
2009. máj. 28. 14:27
 13/22 anonim ***** válasza:
76%
Akkor nincs más, NÉZZ SZEMÉLYESEN UTÁNA! Én csak téged ismétellek :) Bunkóság?
2009. máj. 28. 14:28
 14/22 A kérdező kommentje:

ha unatkozol,ne írj ide,mert értelmetlen.

Értelmes válaszoló írjon,ne egy ilyen modortalan hülyegyerek

2009. máj. 28. 14:31
 15/22 anonim ***** válasza:
100%
A szakot felvenni csak magaban lehet, ha nem az elso diplomad, akkor fizetni kell erte.
2009. máj. 28. 14:33
 16/22 A kérdező kommentje:
Kösz,végre egy értelmes válasz.Hála Neked!:)
2009. máj. 28. 14:35
 17/22 anonim ***** válasza:
80%

"Értelmes válaszoló írjon,ne egy ilyen modortalan hülyegyerek" --> köszönöm a megnyilvánulást. Szerintem ezzel megmutattad, hogy mire vagy érdemes :) Segítségre, "értelmes" válaszra nem!

Ha nem bírod a kritikát, akkor nem használd az oldalt :))

2009. máj. 28. 14:37
 18/22 anonim ***** válasza:

A leghitelesebb választ az iskolától kapnád ...

A szakot önállóan lehet felvenni. Az, hogy kell-e fizetned több dologtól függ (pl. életkorod, elhasznált államilag támogatott féléveid, na és persze a tagozat, hogy nappali vagy levelező).

2009. máj. 28. 14:37
 19/22 anonim ***** válasza:
100%

jó, akkor utána nézek helyetted én, ha már nem vagy rá képes...

tehát ELTE-BTK szabad bölcsészet szak, ezen belül találod meg a filozófiát, mint választható szakirányt. Lehet önmagában is elvégezni nappali tagozaton állani vagy költségtérítéses képzésben. Az államin (segítek) nincs tandíj, a költségtérítésesnél 120000ft/félév. 3félévből áll a képzés.

Látod, ennyire egyszerű. És én még csak egyetemre se jártam...

2009. máj. 28. 14:39
 20/22 A kérdező kommentje:

Köszi az értelmes válaszokat.:)

csak másfél éves képzés?

Ez igaz?

Van olyan köztetek,aki oda járt?

Én olyan embert keresek aki oda járt,és segítőkész.

Előre is köszi:)

2009. máj. 29. 14:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!