Egyetem vagy OKJ?
11. Gimnazista vagyok, de felmerül bennem hogy talán egy OKJ-val többre megy az ember, mint egyes diplomákkal?
Mindennap azt hallani a TV-ben, hogy milyen nagy mértékben lettek egyes szakokon csökkentve az államilag finanszírozott helyek. Tisztában vagyok azzal, hogy melyek az "egyetemi" hiányszakmák pl: gépészmérnök, villamosmérnök, stb (ez mind távol áll tőlem)
Ami főként lefedi az én érdeklődési köröm az a jog, és a BTK-ban ki is merül, amivel mai világban semmire se mennék (HA egyáltalán felvennének, s HA egyáltalán lediplomáznék). Ezért felmerült bennem a kérdés hogy kutakodjak az OKJ felé is.
Nekem az eddig tudottakból: fodrász a legszimpatikusabb, de nem tudom mennyire lenne vele jövőm...
Melyek azok az OKJ-s tanfolyamok amelyeknek van jövőjük is, és nem csak ilyen (ne kelljen dolgoznom hanem üljek az iskolába még 1-2 évet a semmiért)?
agyis melyek a legkeretesebbek ha lehet ilyet mondani?
Köszönöm a válaszod!
Ellehet helyezkedni OKJ-val?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!