Tantárgyelismertetés néhány év múlva újra folytatott képzésben?
Figyelt kérdés
Jártam néhány évet egyetemre. Utána abbahagytam, anyagi okokból, nem passzivizáltattam, teljesen kiléptem.Dolgoztam azóta 5-6 évet. Az akkori régi rendszerben az 5 évből 3.5-et megcsináltam. Ma már lenne lehetőségem folytatni. A rendszer itt most Bsc-Msc-s, tudjátok. Ha újra felvételizem ugyanoda, akkor az akkori tárgyaim, amiket megcsináltam, elfogadják most,ha kérem? Vagy teljesen elölről kell kezdenem mindent?2012. jan. 21. 16:48
1/2 anonim válasza:
Össze fogják hasonlítani az akkori tantárgytematikákat a mostani tantárgyak tematikájával. Ha úgy ítélik meg, hogy lényegében megegyezik (nálunk ez a "lényegében" ez 75%-os egyezést jelent), és a régi tárgy kreditje legalább annyi volt mint a mostanié, akkor elfogadják.
Tehát valószínűleg lesz olyan tárgy amit elfogadnak, és lesz olyan is amit nem.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszi hogy írtál! Ha már a 3év nem 3, hanem csak 2, már akkor is megérné befejeznem. Mégegyszer köszi.
2012. jan. 21. 17:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!