Kinek hogy ment a 2012-es felvételi? Ki hova jelentkezik? Matek /Magyar volt a nehezebb? Kb. hány pontotok lesz?
Szerintem a Magyar könnyű volt..És ki mit írt fogalmazásban?
matek az nehéz volt főleg a 7. feladat
Számomra a magyar se volt könnyű, talán nehezebbnek is tartottam, de a matek nem volt olyan nehéz.
Mármint úgy, hogy a magyarban egy csomóban nem voltam biztos, a matekban legalább biztos voltam, amit tudtam. xD Amúgy a 7.-es, az az akváriumos és a szöges nagy része nem ment...
A fogalmazásból Harry Potterről írtam. xD Te?
A Karinthyba, Károlyiba, Szent Lászlóba, Zrínyibe, Deákba, Vörösmartyba, meg a Sztehloba jelentkeztem...
Nem tudom hány pontom lesz, de előre félek. :S
Sziaa
Ahogy írtam a magyar jól ment
matekból..félek : s
És a LKG és a NLG
hát nem tudom hogy sikerült :DDD
a matek kb olyan 20-25 pont:/ 7-es meg az utolsó szerintem nagyon nehéz volt
a magyar kicsit jobb lett de az a halandzsás...
fogalmazást Mac Taylor-ról írtam(csi:new york)
14L
Szia! :)
A magyar tényleg könnyű volt. Én Elizabeth Bennettről írtam (Jane Austen) :DD Ha erre megkapom a 10 pontot olyan 48-7 pontom lehet.
Nekem a matekban nagyon nem ment az 5-ös feladat, a 10est pedig nagyon durván elszámoltam. Ez a kettő így 11 pont veszteség, meg volt még néhány hibám. A matekom olyan 35 pont körüli lesz. :(
Nekem is szarul ment.. matek lesz vagy 11 pont. .. És magyart is elszúrtam az 25.p kb. :/
Majd szóbelivel javítok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!