Na, kinek hogy ment a 2012-es központi felvételi?
Figyelt kérdés
Nekem kb. matek 25, magyar 35, szóval kb. 60 pont. Az nagyon rossz?
Nektek mennyi lett kb?
2012. jan. 21. 15:30
11/25 anonim válasza:
helo:) nekem 76 matek 35,magyar41:D aztán ha a fogalmazásomra több pontot adnak meg a mateknál akk lehet többlesz... hát igen..matekban a vektoros helyett igazán rakhattak volna mást...xd:D
12/25 anonim válasza:
első hazudj jobbat felvágós buznyák :)
13/25 anonim válasza:
nekem a magyar kb. 40-45, matek kb. 25-30 :S (a matek piszok nehéz volt:S)
14/25 anonim válasza:
A matekot pocsékul állították össze
15/25 anonim válasza:
Rosszul. Ha 50 pont akkor jó.
Amúgy mikor lehet megtudni és hol, hogy milyen lett az országos átlag?
16/25 anonim válasza:
nekem egész jól, összesen 93 (matek 43, magyar 50)
a 60 pont az nem nagyon rossz(tudok 50 pontosról, 30 pontosról is), de nem is annyira nagyon jó
18/25 anonim válasza:
Nekünk már megmondták az eredményeket: magyar 45, matek 42, tehát összesen 87 pont. Ezzel van esély a Szent László Gimnáziumba? : S :|
19/25 anonim válasza:
Utolso:Nem tudom hol van es milyen eros ez a Szent Laszlo,de 87 ponttal meg egy jo atlaggal barhova felvesznek ;)
Amugy nekem 82 pont lett :D Szerintem ez se rossz ;D
20/25 anonim válasza:
A Szent László melyik szakára jelentkezel?
Amúgy biztos lesz esélyed, mert ez jó eredmény, főleg idén. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!