ZSKF vagy BGF-GKZ (Zalaegerszeg) Gazdaságinformatikus?
Egyértelmű, hogy zskf, hiszen Budapesten van! Ha ha diákmunka kell, vagy ha munkát szeretnél keresni, akkor nem kérdés, hogy zala vagy bp...BP:)
Amúgy hiába hirdet még mindig csomó suli ingyenes helyeket, azt átlag max 1-2-3-10 ember nyeri el, a többi keményen fizet. Fizetni pedig egyre inkább biztos, hogy kell, így ne is a tandíjat, hanem a potenciális munkalehetőségeket és az ösztöndíjakat keresd egy sulinál...(érdekes, ez nyugaton nem is kérdés..., tanulsz-fizetsz-"honorálják": ösztöndíj!) Persze vannak nyugaton is ingyenes képzések, de más ingyen tanulni és ösztöndíjasként tanulni, CV-ben számít, mert ezzel is bizonyítod, hogy elértél valamit...
zskf - zsigmond király főiskola
egy érvem van:
najó, mégegy...minden pályázatról tudsz időben és segítenek is felkészülni a mentorok és más tanárok is!
én sokat nyertem fele, hogy ide jártam!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!