Errőlmit gondoltok? Szerintetek?
Figyelt kérdés
Talán furcsa a kérdésem,ugyanis eg ytanáromról van szó.elég jóba vagyok vele,szoktunk beszélgetni,a nyári élményeimet is elmondtamn neki és fordítva.és egyszer azt mondta rám hogy ,,barátnőm".ugye?Hát jóba vagyunk,mondta már rám azt is ,másoknak,előttem,hogy én rendes vagyok és kedves,és szorgalmas.akkor ezt a ,,barátnőm"et hogy értette?úgyhogy szívesen beszél velem,örül neki,vagy úgy hogy a barátnője vagyok?vagy poénból?vagy gúnyból?nem pontosan értem.én néha úgy érzem hogy nagyon szeretem?szívesen beszélek vele,ma megölelt engem,az udvaron,de ezt csakúgy,a semmiből.már 2.alkalom.én azért örültem neki:)néha ha szomorú vagyok,úgy érzem hogy legszívesebben én ölelném meg őt,mert attól jobb lenne.2012. jan. 17. 20:34
1/5 anonim válasza:
én nem sok mindent fűznék ehhez a kapcsolathoz.
induljunk ki abból, hogy tanár-diák között nem lehet semmilyen olyan kapcsolat, amíg a tanár tanítja a diákot, vagy a diák a tanárral egy iskolába jár.
másrészt meg ebben az ínséges időben nem hiszem, hogy a tanár kockáztatni fogja az eddig biztos állását egy kis iskolai románc miatt.
ébredj fel, és a saját korosztályod körül legyeskedj! :)
nem bántásból írtam ezeket, csak racionálisan gondolkodtam.
2/5 A kérdező kommentje:
de nem szerettem bele.amúgy mindketten lányok vagyunk.
2012. jan. 17. 20:52
3/5 A kérdező kommentje:
igazából barátságra gondoltam,amolyan jóbanlevésre.
2012. jan. 17. 20:55
5/5 A kérdező kommentje:
én 14 éves vagyok
2012. jan. 20. 11:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!