Rendőrtiszti Főiskola felvételi? (bővebben lent)
Figyelt kérdés
Arra lennék kíváncsi, hogy pontosan milyen feltételeknek kell megfelelni és hogy milyen tantárgyakat néznek felvételikor? Azt tudom, hogy van fizikai alkalmassági teszt, de pl. előnyt jelent-e az alap érettségi tárgyak mellett egy gazdasági vagy testnevelés érettségi?
Milyen tantárgyakra kéne ráerősíteni, hogy sikerüljön a felvételi?
(ÉRTELMES válaszokat várok, lehetőleg olyanoktól akik oda járnak/jártak).
2012. jan. 16. 23:03
1/2 anonim válasza:
anno még engem is nagyon vonzott a suli, és meg is tudtam egysmást.. Fel volt sorolva azt hiszem 4 tantárgy, amiből 2-őt kell választani, de amúgy is 2 olyat amit középsuliban tanulsz, mégpedig az irodalom és a történelem, de talán a matekot is elfogadják :P
2/2 anonim válasza:
a felvi.hu-n mindent megtalálsz, a tantárgyak attól függenek, hogy milyen szakra szeretnél jelentkezni. pl ahova én akarok, oda magyar meg töri kell. a tesit szerintem nem nézik, bár én is abból érettségiztem tavaly. a fizikai alkalmassági teszt mellett pedig van még pszichológiai és egészségügyi is.
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!