Ahhoz, h irodalom tanár lehessek mit kéne tanulnom és hol?
Figyelt kérdés
Irodalom tanár szeretnék lenni, és érdekelne ehhez mennyit kéne tanulnom, melyik egyetemen van magyar levelező szak? (munka mellett szeretném)Illetve az adott egyetemnek hol találom meg a ponthatárait, mikor indítja a szakot stb. Nagyon sokat kerestem már, de normálisan leírva még nem találtam. :(2012. jan. 16. 10:14
1/3 anonim válasza:
felvi.hu-n minden kérdésedre választ találsz
2/3 anonim válasza:
Szerintem magyar szakot kell végezned mondjuk az ELTE-BTKn, majd magyartanári mestert.
Felvi.hu szakkeresőben pedig le tudod csekkolni hogy hol lehet levelezősön tanulni.
3/3 anonim válasza:
Általánosban vagy középiskolában akarsz tanítani? Mert előbbi a Tanárképzőhöz tartozik, utóbbi a különböző Bölcsészkarokhoz (utóbbi nehezebb nyilván).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!