Egy jó irodalom tétel hány oldal terjedelmű?
Figyelt kérdés
Középszintű érettségi.
A4-es lapon hány oldalnak kell lennie?
2012. jan. 15. 15:05
1/5 A kérdező kommentje:
De gondolom, ha fél oldalnyit mondassz el, akkor azzal semmit nem érsz... Köszi az értelmes választ, látszik, milyen jó lehetett/lesz az érettségid ;)
2012. jan. 15. 15:27
2/5 anonim válasza:
Kedves kérdező, az első válaszolónak igaza van. Nem attól jó egy tétel, hogy bemagolsz x oldalt, hanem attól, hogy a lényeg benne van. Megjegyzem, nekem ötös lett az irodalom érettségim, de egy darab tételt nem dolgoztam ki. Az irodalomra az össz készülésem annyiból állt, hogy bejártam órákra, és egyszer elolvastam a többiek által kidolgozott tételeket. Az érettségi nem abból áll, hogy ész nélkül magolsz, hanem abból, hogy tudsz gondolkodni, tudod használni a forrást, és tudod alkalmazni azt, amit a négy év alatt tanultál.
3/5 anonim válasza:
Nekem nyomtatva 12-es betűmérettel, kb 2 oldal terjedelműek.
4/5 A kérdező kommentje:
3/3 végre! Köszönöm :) Én is kb. ennyire gondoltam :)
2012. jan. 15. 16:03
5/5 anonim válasza:
Én kézzel írtam az összeset, és kb 2-3 oldalasak lettek :)
De szellősen, vázlatosan írtam, azért hogy átlátható és logikus legyden, mert én matekos vagyok és a magyar meg a magolás volt mindig is a gyengém... Tehát szükségem volt a rövidítésre, logikussá tételre.
A forrás majd sokat segít, bár inkább törinél. :) Magyarnál azért jóval kevesebb a forrás. Bár én a Fösvényt húztam és már nem emlékeztem a tartalmára, de annyi felkészülési időm volt hogy az egész drámát át tudtam futni gyorsan XD
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!