Továbbtanulás Miskolcon, vagy környékén?
Figyelt kérdés
Nemtud valaki egy olyan fősulit,egyetemet,tanfolyamot, amivel sokra mennék az életben, és nemkell hozzá túlsok pont h bejussak? tudom szép álmok :D de pl magyar 4essel,töri,4esel,matek 2essel XD angol 4 essel, és info 4esel van lehetőségfem arra hogy felvegyenek valahova? a miksolci egyetem sztem számomra túl nehéz, esetleg más?2009. máj. 25. 16:57
1/2 anonim válasza:
Abszolút semmi elképzelésed nincs hogy milyen téren szeretnél majd elhelyezkedni? Mert szerintem az a lényeg az életben, hogy azt csináld amit szeretsz, mert hiába keresel sokat egy munkával ha aztán megutálod és megkeseríti a mindennapjaidat. Amúgy a miskolci egyetemen főleg a matekos infós jellegű szakokat tudnám ajánlani, azzal sokra lehet menni az életben és még fel is vennének, mert igen alacsonyak szoktak lenni a ponthatárok. Más kérdés, hogy első év végére a társaság fele kipereg. De inkább azon gondolkodj, hogy mit szeretsz csinálni és az alapján válassz az elérhető lehetőségekből.
2/2 anonim válasza:
Mintha csak magamat láttam volna viszont az olvasásban. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!