Jár valaki az egri Eszterházy Károly Főiskolára?
Figyelt kérdés
Vagy van valaki, aki szintén oda jelentkezett? Mik a vélemények róla? Én oda adtam be a jelentkezésem földrajz szakra, és szeretném is ha felvennének. Ha van itt valaki aki oda jár, vagy oda jelentkezett, kérlek írd meg nekem róla a véleményed. Köszi.2009. máj. 25. 16:50
1/4 anonim válasza:
A fél osztályom oda ment:)Dícsérik ennyit tudok mondani:)
2/4 anonim válasza:
Én is oda jelentkeztem, csak gazdasági irányba :-) Tőlünk kb csak én megyek arrafele :D
3/4 anonim válasza:
Barátnőm most végzett ott angol-kommunikáció szakon. Szerette Egert, a két szak együtt irtó nehéz volt. jó suli nagyon és a tanárok is nagyon jók!
4/4 anonim válasza:
Én még oda járok, bár már képzési időn túl sajnos.
Ha nem egri az ember és nem fejezi be az előírt idő alatt, akkor egyre nehezebb a kapcsolattartás, amit nem könnyítenek meg egyáltalán, se a tananyag, se a bürokrácia tekintetében. Az oktatók általában követelnek és igazságosak, a nők esetében ez nem mindig igaz. Az iskola szép és gyönyörű helyen van, de ezt lehet, hogy tudod. :) Kívánok Neked szép éveket ott! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!