Középsuliban lehet aludni? :D
Nem aludni kéne bejárni, hanem tanulni...
Amúgy nem szabad, de sokan bealszanak, ha így teszel, viseld a következményeit. (Intők, egyesek, stb...)
Lehet, de nem szabad.
Egyszer én is bealudtam. Előző este nem aludtam, mert aznapra be kellett fejezni egy beadandó feladatot és szokás szerint elmaradásban voltam. Aztán egyik órán kicsit beszunyáltam. Arra ébredtem, hogy kezdek elborulni, a padtársam meg röhög. Hát kimaradt vagy 20 perc.
Nagyon egyszerű. Ha kolis vagy, akkor csak simán késő estig (vagy kora hajnalig? attól függ honnan nézzük :D) dumáltok szobatársakkal vagy haverokkal, és másnap a fél napot végigalszod. Amúgy meg nem nagyon emlékszem milyen volt általánosba, de ott emlékeim szerint még nem aludtam én se. Most már úgy is végig tudok aludni egy órát, hogy óra végén le van írva a jegyzet :D (na jó ez csak egyszer fordult elő...)
Amúgy csak annyit érzel, hogy elálmosodsz, és onnan már nincs visszaút :D De jó esetben mindig emlékszel az utolsó egy-két mondatra, így ha a tanár felszólít tudod mi a pálya, bár ezt gyakorolni kell ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!