Mennyire emelkedtek meg az árak? Mire számíthatok?
Figyelt kérdés
Az első diplomám nem sokat ér,ezért másoddiplomásként tanár szerettem volna lenni. Pont most szeptemberben akartam tanári mesterszakra jelentkezni,de valahol olvastam,hogy az egekbe drágult? Másoddiplomásként csak fizetős jöhetne szóba. Eddig 150-250 körül számítottam,ami még kinyöghető valahogy. Most hogy lesz pontosan? Kétségbe vagyok esve.2012. jan. 6. 07:56
1/4 anonim válasza:
Mielőtt teljesen kétségbe esel... alapdiplomád van és mesterképzésbe igyekszel?
Akkor számold össze az eddig felhasznált állami féléveidet. Mesterképzést lehet államiban csinálni ha van még féléved... olvasd el jobban a felvit.
2/4 A kérdező kommentje:
Nincs állami félévem. Az első diplomámra ment el,még régi rendszerű volt. Már az alapképzést is költségtérítésesen csináltam. Mi lehet a megoldás? Max ennyit tudnék csak fizetni,amit a kérdésben írtam. Február 15-ig kell jelentkezni. Nagyon-nagyon kétségbeestem.
2012. jan. 6. 08:28
3/4 anonim válasza:
Itt van egy link, feltétlenül nézd meg:
"A tanárok mesterképzése 600-800 ezer forint lesz."
Sajnos ez van. :(
Egy idén érettségiző 18 éves lány voltam :)
4/4 anonim válasza:
Hány féléves volt az első diplomád?
mert 12-t támogat az állam..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!