Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » A 2012es őszétől - felsőoktatá...

A 2012es őszétől - felsőoktatási törvény, a 2011-ben jelentkező diákokra is hatással van?

Figyelt kérdés
LÉnyegében azvan, hogy költséges vagyok , és azt szeretem megkérdezni, hogy ez a költséges, részösztöndíjas meg államis dolog , hogy van hatással ránk akik fizetnek...nem nagyon értem , mivel néhány helyen azvan írva, h a mostani költségtérítést annyi mint a részösztöndíj...szoval akik most költségesek, nekik megduplázzák a költségtérítést?
2012. jan. 3. 13:11
 1/1 anonim ***** válasza:

Felvételkor szerződéses kapcsolatba kerülsz az iskolával.

Ha a szerződést még a törvény életbe lépése előtt írtátok, akkor nem vonatkozhatnak rád annak azon intézkedései, melyek az érvényes szerződéssel ellentmondanak.

Bár királyunk kétharmados többségével visszamenőlegesen is törvénykezett már. Akár megteheti újra.

2012. jan. 4. 02:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!