Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Ha Most kezdem az érettségi...

Ha Most kezdem az érettségi tételek tanulását még időben van?

Figyelt kérdés
2012. jan. 2. 20:41
 1/7 anonim ***** válasza:
Ha komolyan neki állsz, akkor még bőven
2012. jan. 2. 20:43
 2/7 anonim ***** válasza:
Mivan??? Ezt komolyan kérdezed? Én a tételeket a szóbeli előtt egy héttel kezdtem el tanulni. Hibátlan szóbeli érettségit toltam 4 tárgyból. Ne viccelj bőven ráérsz még azokkal. Egyenlőre a korábbi anyagokat ismételd, a könyveket nézd át, a régi feladatsorokat csináld meg. Tételek? Hagyjad...
2012. jan. 2. 20:44
 3/7 A kérdező kommentje:
nem vagyok 5-ös tanuló, sőt, gyenge kettes... azért félek eléggé és váron hogy túl legyek rajta.Plusz még nyomaszt a gondolat ha nem sikerül akkor ősszel küzdhetek az 50%-ért, hogy meglegyen az érettségim :(:(
2012. jan. 2. 21:37
 4/7 anonim ***** válasza:
nyugi, akkor is időben vagy még. Az a fontos (legalábbis nálam ez vált be), hogy magad dolgozd ki a tételeket. Más tételét nem biztos, hogy úgy tudod értelmezni, ahogy neked kényelmes, ráadásul azzal, hogy leírod elég sokat megjegyzel. Úgy építed fel, ahogy akarod, úgy színezed ki, ahogy tetszik stb.
2012. jan. 2. 21:56
 5/7 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm :)föciből együtt az osztály dolgozza ki, töri amit nekünk kel és pont az megy a legrosszabbul, abból lehet más "segítségére" szorulok majd...
2012. jan. 2. 21:59
 6/7 anonim ***** válasza:
2. válaszolóval egyet értek:)
2012. jan. 2. 22:33
 7/7 anonim ***** válasza:
csekkold privát üzeneteid
2012. jan. 3. 16:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!