Ha Most kezdem az érettségi tételek tanulását még időben van?
Figyelt kérdés
2012. jan. 2. 20:41
1/7 anonim válasza:
Ha komolyan neki állsz, akkor még bőven
2/7 anonim válasza:
Mivan??? Ezt komolyan kérdezed? Én a tételeket a szóbeli előtt egy héttel kezdtem el tanulni. Hibátlan szóbeli érettségit toltam 4 tárgyból. Ne viccelj bőven ráérsz még azokkal. Egyenlőre a korábbi anyagokat ismételd, a könyveket nézd át, a régi feladatsorokat csináld meg. Tételek? Hagyjad...
3/7 A kérdező kommentje:
nem vagyok 5-ös tanuló, sőt, gyenge kettes... azért félek eléggé és váron hogy túl legyek rajta.Plusz még nyomaszt a gondolat ha nem sikerül akkor ősszel küzdhetek az 50%-ért, hogy meglegyen az érettségim :(:(
2012. jan. 2. 21:37
4/7 anonim válasza:
nyugi, akkor is időben vagy még. Az a fontos (legalábbis nálam ez vált be), hogy magad dolgozd ki a tételeket. Más tételét nem biztos, hogy úgy tudod értelmezni, ahogy neked kényelmes, ráadásul azzal, hogy leírod elég sokat megjegyzel. Úgy építed fel, ahogy akarod, úgy színezed ki, ahogy tetszik stb.
5/7 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm :)föciből együtt az osztály dolgozza ki, töri amit nekünk kel és pont az megy a legrosszabbul, abból lehet más "segítségére" szorulok majd...
2012. jan. 2. 21:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!