Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Semmelweis Egyetem- Hagyományo...

Timcsirke kérdése:

Semmelweis Egyetem- Hagyományos kínai orvoslás (BSc) szakról vélemények?

Figyelt kérdés
Nagyon felkeltette az érdeklődésemet ez a szak, viszont nem sok információt találtam róla. Ha bárkinek van valami infója , netán oda jár és írna a tapasztalatairól, a felvételi elbeszélgetésről, az órákról, nagyon hálás lennék!
2011. dec. 29. 23:01
1 2
 11/14 szkkrysz válasza:
konkrét akupunktúra csak 2. évben lesz de akkor lesz gyakorlat, főleg egymáson és magunkon. De pl anatómia gyakorlaton fogtam már szívet, májat, belet stb... De keményen számonkérnek...
2013. febr. 8. 22:36
 12/14 anonim ***** válasza:
Milyen a felvételi beszélgetés?Pontosan mire kiváncsiak?Mennyi egészségügyi előképzettség kell?
2014. júl. 24. 00:42
 13/14 szkkrysz válasza:
A felvételi elbeszélgetés csak formalitás. Előképzettség nem szükséges, de rengeteget kell tanulni. Én megéreztem a középiskolás bioszfakt hiányát...
2014. júl. 27. 12:07
 14/14 anonim válasza:
Sajnos anyagilag nem éri meg. Nagyon drága, 4400 euro évente, ennyit egy átlag magyar nem tud kifizetni. A másik probléma, hogy csak nappali tagozaton lehet elvégezni, levelezőn nem, pedig amennyi tárgy van, bőven lehetne tömbösíteni hétvégi napokra.
2019. szept. 19. 21:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!