Timcsirke kérdése:
Semmelweis Egyetem- Hagyományos kínai orvoslás (BSc) szakról vélemények?
Figyelt kérdés
Nagyon felkeltette az érdeklődésemet ez a szak, viszont nem sok információt találtam róla. Ha bárkinek van valami infója , netán oda jár és írna a tapasztalatairól, a felvételi elbeszélgetésről, az órákról, nagyon hálás lennék!2011. dec. 29. 23:01
11/14 szkkrysz válasza:
konkrét akupunktúra csak 2. évben lesz de akkor lesz gyakorlat, főleg egymáson és magunkon. De pl anatómia gyakorlaton fogtam már szívet, májat, belet stb... De keményen számonkérnek...
12/14 anonim válasza:
Milyen a felvételi beszélgetés?Pontosan mire kiváncsiak?Mennyi egészségügyi előképzettség kell?
13/14 szkkrysz válasza:
A felvételi elbeszélgetés csak formalitás. Előképzettség nem szükséges, de rengeteget kell tanulni. Én megéreztem a középiskolás bioszfakt hiányát...
14/14 anonim válasza:
Sajnos anyagilag nem éri meg. Nagyon drága, 4400 euro évente, ennyit egy átlag magyar nem tud kifizetni. A másik probléma, hogy csak nappali tagozaton lehet elvégezni, levelezőn nem, pedig amennyi tárgy van, bőven lehetne tömbösíteni hétvégi napokra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!