Nagyon nehéz ez a gimázium?
Mi ez a hülyeség, hogy ne is menjen gimibe? Kitűnő tanuló, mint mondja, szóval igenis próbálja meg. Készülj sokat magadtól, de a tanáraid is biztos segítenek, ha meghallják a komoly céljaidat. Bár nem tudom, mi a követelmény biológiából, én a helyedben mindent megtanulnék, ami általános iskolás anyag, és még olvasgatnék mellé gimis könyveket is, csupán tájékozódás céljából. Nem olyanokat keresnek, akik már mindent tudnak, hanem olyanokat, akiket alkalmasnak találnak rá, hogy sok mindent megtanuljanak, hiszen az igazi kemény tanulás a gimivel kezdődik. Ez egy felvételi, nem egy állásinterjú, ne feledd! :)
Szóval, nagyon sok sikert! :)
Szia! :) Én leendő Radnótis vagyok!
Végül jelentkeztél ebbe a suliba? Felvettek?
Igazából ha szorgalmas vagy, simán működik! Én ahova járok most suliba, általánosba, nem voltam kitűnő teljesen, volt egy négyesem, meg egy 4-5ös közti tárgyam, felvettek. Itt leginkább nem az számít, hogy ahova jártál, hogy tanulsz, hanem az, hogy szóbelin, központin, tehetséggondozóin hogy teljesítesz.
A mi iskolánkból ketten próbáltuk meg a felvételit, a másik csaj ilyen tök okosnak volt mindenki előtt beállítva, elhitették vele, hogy ő nagyon okos, tehetséges, miért ne menne neki?
Emiatt elszállt kicsit magától, szinte nem is tanult szóbelire, most meg ő van felháborodva, hogy nem vették fel!
Röviden ennyi
14/L
Kedves utolsó! Jelentkeztem, bioszra nem vettek volna fel, viszont általánosra igen, ha nem rakom hátra sorrendmodosítás után. De mivel én egy biológiás szakra vágytam, előre helyeztem a Ságvári bfk-t és fel is vettek, aminek nagyon örülök, és amúgy is a Radnótis szóbeli után rögtön tudtam, hogy inkább a Ságváriba mennék.
De sok sikert neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!