Még mindig lehet ingyen párhuzamos szakot végezni?
Figyelt kérdés
Tavaly jelentkeztem egy szakra, azt végzem, párhuzamosan végzek még egyet akkor az még lehet állami?2011. dec. 18. 10:43
1/5 anonim válasza:
Ki tudja azt?! Azt se lehet még tudni, hogy milyen/mennyi lesz az önköltséges képzés. Azt sem lehet tudni, hogy kik lesznek jogosultak részben önköltséges képzésre. Semmit nem lehet még tudni 2012-ről. A törvényt még el sem fogadta a parlament. Még jó hogy már elindult a 2012es felvételi
2/5 A kérdező kommentje:
És a törvénytervezetben mit írnak erről?
Mert úgy hallottam hogy nem lehetlesz :(
2011. dec. 18. 16:03
3/5 anonim válasza:
Párhuzamos képzés eddig is csak akkor volt ingyenes, ha az első szakod elkezdése után legfeljebb egy évvel kezded a másodikat. Tehát amikor az 1. szakodon kezdted a 3. félévet, a 2. szakon már kezdeni kell az 1. félévet. Tehát ha most az 1. féléved végén vagy, akkor ha most jelentkezel jövő szeptemberi kezdéssel a szakra, akkor ingyenes. Ha nem vagy elsős már akkor buktad.
4/5 A kérdező kommentje:
Ezt eddig is tudtam, és most vagyok első félévem végén szóval még nem buktam.
De azt nem tudom mi lesz a jövőben, ha ezt így megszüntetik :S
2011. dec. 19. 07:43
5/5 anonim válasza:
Én párhuzamosra járok, nem örülnék, ha megszűnne ez az ingyenes lehetőség, abba kellene hagynom akkor az egyetemet, lehet, hogy mindkettőt is.:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!