A BKF-re többletpont nélkül gyenge 5ös érettségivel van esélyem?
duplázni szeretnék
magyarból és töriből
a gazdaági és menedzsment szak érdekelne
a turizmust még meggondolom
Most mi a bajotok?Trehány? nomális vagy?nem is ismersz
inkább fel se veszem amit írsz mert "23%-ban helyes válaszokat ad meg" mindent elárul ;)
Szia!
Az a baj, hogy ahogy nézem, a mostani ponthatár a gazd. és menedzsment szakra 395 volt a ponthatár. Namármost ha nincs pluszpontod, bárhogy is számoljuk, legfeljebb 400 pontod lehet. És akkor még bejön az is, hogy jövőre 20 ponttal többet lehet szerezni, azaz valószínűleg még emelkedik is a ponthatár.
Turizmus-vendéglátás dettó ugyanez, csak ott 397 pont kell.
Így sajnos nem sok esélyt látok. Nem tudsz letenni addig egy nyelvvizsgát? A +27 pont, és ha különösen jól teljesítesz az említett tárgyakból, akkor neccesen, nagyon neccesen, de meglehet.
Én drukkolok.
:(
az a baj,hogynem vagyok jó németből ...
és azt is hallottam,hogy elsőnek majdnem mindenkit megbuktatnak a nyelvvizsgán..
Ha rendesen felkészülsz, akkor nem. Maximum azért terjedhet ez a "tévhit", mert amikor először megy oda az ember, még ismeretlen az új terep. Viszont másodjára már tudod, mire számíthatsz. :)
Figyelj, vagy nagyon keményen ráhajtasz a nyelvre és magyarra/törire, vagy nem sok esélyed lesz bekerülni sajnos. Legalábbis ide nem. :\
köszönöm a választ:)
kicsit elkeserített de ez az igazság :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!