Érdemes menni erre?
teljesen mindegy
melyiket szereted jobban? melyikből vagy jobb? attól függ
mert ha nem szereted mondjuk a németet akkor nem szabad arra menni mert akkor csak jobban megutálod
Nem lesz több nyelvi előkészítő, az utolsó ilyen osztály 2011/12es (idei) évben indult. Elfogyott rá a pénz. Amúgy meg megérné, én is angol nyelvi előkészítős voltam. NAGYOOOON megéri.
Illetve nemcsak elfogyott a pénz hanem ha az új közoktatási törvényt (drága Hoffmann Rózsa .... :@) bevezetik akkor meg főleg nem lesz...
nekünk van továbbtanulási könyvünk és ott mindenhol ott van még úgyhogy.. :DD
meg ha ez nem lenne a nyír1i zrínyi nem érne semmit..
Tudakold meg oda járó felsőbbévesektől.
A mi nyelvi előkészítőnk anno semmit se ért. Igaz, tettük le ECDL-t, de így is csak 3 év alatt, nyelvből pedig a legtöbben semmivel se haladtunk előrébb.
20 évesen kezdem az egyetemet, ez kellemetlen érzés. S bennem van, hogy már nem sokat változtathatok, mert akkor tök idősen szerezném az első diplomámat.
Ha nem is csúszok, alapszak+mesterszak kombinációval mire végzek, 26 leszek -> épp kívül a pályakezdő korosztályon. És hogyha még kiderül, hogy pályát tévesztettem...
Szóval: GONDOLD MEG!!
Ha a célsuli nulladikja olyan jó, hogy tömeges nyelvvizsgát tesznek nulladik után, akkor megéri. Különben... nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!