Kommunikáció- és médiatudomány mesterszak: Corvinus vagy BKF?
Az elhelyezkedési esélyek a felvi-n hát LOL. Annyira naív vagy.
Gondolom a HVG-s rangsort is szoktad olvasgatni.......
Egyébként most milyen szakon vagy? Tippelek: Szabad bölcsészet?
Francba , képzeld eddig egyszer sem került a kezembe mert azok a szempontok amik szerint értékelnek nevetségese.
Sajnálom, elnézést kérek, beismerem egy kicsit nyers voltam, de dühít, hogy miközben alig tudnak vele elhelyezkedni mégis iszonyú sokan mennek ilyen szakokra.
Sok sikert!
Tudom, tavalyi a kérdés, de...
1. Gyakori Kérdéseken ilyet kérdezni nem érdemes, mert ezt az oldalt túlnyomórészt a négy elemit végzett éjszakai biztonsági őrök használják, akiknek savanyú a szőlő...
2. Egy egyetem nem attól jó vagy rossz, hogy a képzési rendszere elméleti vagy gyakorlati, mert mindkettőnek megvan a haszna.
Aki újságírással, szerkesztéssel vagy üzleti-szervezeti kommunikációval szeretne foglalkozni, az jobban jár egy gyakorlatorientált hellyel.
Viszont akit a kommunikáció és média mint tudományos terület érdekel, és szeretne elemzőként, kutatóként elhelyezkedni, az választhat elméleti képzést adó helyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!