Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Meddig érvényes vagy meddig...

Meddig érvényes vagy meddig fogadják el az elvégzett éveket?

Figyelt kérdés
2001-2004-ig jártam egy közgáz szakközép iskolába.Aztán jó nagy marha voltam és ott hagytam,most pedig szeretnék érettségizni,de nem tudom,hogy meddig fogadják el az elvégzett éveimet.Már újra kellene kezdenem.A bizonyítványomban benne van.Tudna vki segíteni?Köszönöm!
2009. máj. 15. 23:25
 1/3 anonim ***** válasza:
Szerintem amit elvégeztél, az nem évül el.
2009. máj. 16. 11:55
 2/3 anonim ***** válasza:
Semmi gond! Onnan folytathatod tovább a tanulmányaidat. A sikeresen elvégzett éveid nem évülnek el. Megmaradnak, bejegyzeve a bizonyítványodba. Egyébként tisztellek, hogy beláttad a hibád és folytatnád a tanulmányaidat. Nagyon sok sikert és kitartást hozzá! :)
2009. máj. 16. 12:28
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszike!Aranyos Tőled!
2009. máj. 16. 16:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!