Szerintetek? Jogász vagy nemzetközi gazd. Vagy kereskedelem és marketing?
szerintem mindenképpen jog.
Jaj már rosszul vagyok ezektől a szövegektől hogy" minek mész erre meg erre a szakra úgyis telítettség van"
könyörgöm mindenhol az van, akkor mit csináljon az ember, valamit kell tanulni
Annyi a fontos hogy nagyon jónak kell lenned a "szakmádból" és akkor igen is lesz állásod. Ahhoz, hogy jó legyél szeretned kell azt amit csinálsz.
Amúgy szerintem a jogot válaszd (mondjuk ehhez vállalni kell, hogy 5évet tanulsz 3évet pedig gyakornokoskodsz), de a nemzetközigazdot semmiképp ne, nagy humbug szak.
Ott is hagytam. Majd valamikor talán befejezem, hogy anyám örüljön, de eszemben sem lesz soha használni a diplomát. Nem azért bántam meg, mert nem ment, szerintem annyira nem is nehéz, mint mindenki előadja, sőt. Amúgy sokan otthagyták az évfolyamból és nem kibuktak, hanem maguktól otthagyták, mert rohadtul nem arra számítottak, amit kaptunk.
Mondjuk attól megnézheted magadnak, mert akkor sose tudod meg tetszett volna-e, de én személyszerint bánom a dolgot. Pedig nagyon be voltam lelkesülve, hogy milyen jó lesz, aztán a francokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!