Debreceni Egyetem Informatika Kar?
Figyelt kérdés
Vélemények? Mennyire jó? Milyen nehéz? Hogyan lehet elhelyezkedni vele? Melyik szakot ajánljátok? És ha ez nem jó akkor melyik egyetemeket ajánljátok még?2011. dec. 8. 18:03
1/5 anonim válasza:
Ha okosnak érzed magad,menj ELTE-IK - ra ;)
2/5 anonim válasza:
Én eléggé túlértékeltnek tartom, BME, ELTE, ÓE-hez képest igencsak lent van a színvonal. De ha a környéken akarsz elhelyezkedeni és jól tanulsz vagy összehozol tdk munkát vagy egy jobb szakdogát akkor pl NI, ITSH valszeg fog alkalmazni.
Még talán Bp-re is felvszenek valamelyik multihoz (igazságtalanul).
3/5 anonim válasza:
oda járok, engedik a puskázást, simán elvégezhető
4/5 anonim válasza:
Én is oda járok.
Gazdinfó és Mérnökinfó vicc itt,de a programtervező normális szak.
5/5 anonim válasza:
LOL, nem tudom, hogy kik írták az előző hozzászólásokat, de már rég nem úgy van!!! a DEIK-et messziről kerüld el, ha jót akarsz magadnak! a puskázást annyira engedik, hogy az utolsó vizsgámon is, 20an ültünk a 200 fős előadóban, 4 tanár felügyelt, mások kettő tanár a kamera előtt ült (360 fokos kamera), plusz figyelmezettek, hogy jelzavarót használnak, tehát akinek hallókészüléke van, vegye ki... GÁZ, az egész kar, értéktelen diploma, pénzéhes, diákellenes kari vezetés, és szívatás...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!