Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » 2012 tavaszán már nehezebb...

2012 tavaszán már nehezebb lesz az érettségi?

Figyelt kérdés
Biztos sokan hallottak már róla, hogy azt ígérték, hogy nehezítenek. Első soron azért kérdezem, mert angolból egy erős középszintűt kellene raknom (90+) a sikeres felvételihez. Ez szerintem az előző évek angol érettségiinek nehézségi fokát nézve kivitelezhető, de ha igaz ez a kemény nehezítés akkor lehet, hogy már nem annyira.
2011. dec. 7. 20:50
 1/3 anonim válasza:
nem az érettségin nehezitenek hanem kötelezövé teszik h mindenkinek legyen 2 emelt szintüje,szal jah tanulhattok.. =/
2011. dec. 14. 11:25
 2/3 A kérdező kommentje:
2012-ben még nem lép életbe az általad írt szabály.
2011. dec. 15. 17:47
 3/3 pittipok ***** válasza:
Sziasztok!Estin elkezdtem az érettségit és azt hallottam hogy nehezítik a vizsgát! 50%-tól lesz a kettes meg ilyesmi...Én 2013-ban érettségizem akkor ez már érvénybe lép???
2012. febr. 3. 16:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!