Előző: a becsatlakozás annyit jelent, hogy ugyanúgy összeszedi azt a pontot, amit egy olyan valaki is, aki alapképzésre megy először.
Amúgy én BGF-re járok fsz-re, hát nem tudom, hogy fogok-e tudni valamit kezdeni vele. Mindenhova a diplomások kellenek... Bár az oktatás színvonalas, ha már olyan okj-re akarsz menni, ami itt is van, akkor mindenféleképpen ide gyere.
Ne haragudj kérdező, hogy OFF-olok.
Válaszolók: Véleményed hallgatói szemmel milyen a BGF-ről? :)
Tudom. :)
Csak olyan nehéz itt olyan valakiket találni, akik mondanak is valamit a suliról.
Egyébként én beszéltem olyan valakivel, aki OKJ-s képzést a BGF-en csinált, és azt mondta, hogy ugyanolyan nehéz, mintha alapképzésre járnál. Nincsen semmi megkülönböztetés. Nyelvvizsga kell, mintha diplomát szereznél, vannak vizsgák, előadások.
( Én is felszerettem volna menni FSZ-re oda, akkor érdeklődtem én is, de inkább maradtam szakközépiskolában. )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!