Milyen az aszódi Evangélikus Gimnázium?
Figyelt kérdés
Hittannal kapcsolatban mi a helyzet? Az kell vagy az esélyeidet növeli ahhoz, hogy bejuss?
Körülbelül hányas átlagú gyermekeket vesznek fel?
2011. nov. 21. 20:47
1/1 anonim válasza:
A környék egyik legszínvonalasabb gimnáziuma. Minden héten van hittan és mellette minden hétfőn egy kb. egy órás áhitat ahol az egész iskola részt vesz. Kibírható, néha még értelmes dolgokat is mondanak :) .
Az átlagról nem tudok nyilatkozni, de hogyha jó tanuló vagy akkor biztosan felvesznek. Szeritem megéri itt eltölteni a gimis éveket, én nem bántam meg. Visszagondolva a hittan órák is hasznomra váltak, szerencsére a tanáraim nagyon rendesek voltak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!