3 iskola között kell döntenem, Salgótarjánban a Bolyai vagy Madách, vagy Pásztón a Mikszáth. Melyikbe mennétek szívesen?
Azt mondják a bólyai jobb mint a madách ... de elég szar szakok vannak a bólyaiban . Nekem a madách jobban tetszik .
A pásztói mikszáthről még nem halottam .
Szerintem én a madáchba vagy a GTbe megyek ... de nem tudom eldönteni :( szerinted ?
ha gondolod írj privit :)
Egyértelműen Bolyai (rövid o-val kell írni erre én is és a többi diáktársam is allergiás :) )
Jó hangulat közösség, nagyszerű színvonal. Ha van segged és letudsz ülni tanulni akkor nincs problem én most is max 2 órát tanulok naponta
ha 2tannyelvűbe jelentkeztél akkor az első év csupa lazítás szinte csak angolra kell figyelni
utána meg nem nehéz de azért tájékozód alaposan
Mikszáth.Madách: hát én ugy halottam nem valami nagy szám az iskola.Bolyai:Ahogy irták lazulás van.De nem annyira mert azé 2 oranal többet kell tanulni azé ott hogy a következő években ne fogd a fejed.Azért mikszáth mert:A főiskolán (pl:Károly Róbert) +60p ha onann jösz.Kellemes hangulat.tiszta folyosók.
Azt is nézd melyik van közelebb neked
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!