Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Széchenyin visszapassziválás...

Széchenyin visszapassziválás lehetséges?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

A SZE-n tanulok, alapszakon, távoktatáson. A problémám a következő: az őszi szemeszter indulását követően, októberben olyan projekteket kaptam, amelyek miatt rengeteget kell utaznom, napi 10, olykor 12 órát bent vagyok a munkahelyemen, illetve hétvégeken is dolgozom. Ezért sajnos alig van esélyem megcsinálnom a féléves feladataimat, és a vizsgákra sem fogok tudni tisztességesen felkészülni. Ezért már nagyon bánom, hogy a szemeszter elején aktív félévre jelentkeztem be, mert a tanulmányi átlagom ezzel az aktív, de gyakorlatilag teljesen felesleges félévvel tovább fog romlani. A többlet feladatokról viszont sajnos nem tudtam október közepe előtt. A tanulmányi osztálytól azt a választ kaptam, hogy október elejéig lehetett volna passzív félévet választani.

El vagyok keseredve, mert az átlag bele fog számítani a diploma értékelésébe is, és mindig lelkiismeretesen készültem a vizsgáimra, de most úgy érzem, hogy a munkám miatt agyon van vágva a félévem, amiről nem tehetek.

Ti mit tennétek a helyemben? Van még valamilyen lehetőség (igazolással, kérvénnyel, bárhogyan) a visszapassziválásra, vagy így jártam....?

2011. nov. 19. 15:33
 1/1 anonim ***** válasza:

Már nincs lehetőséged ez nálunk Debrecenben is így van, hogy okt elejéig lehet módosítani. Egyébként mit számít az hogy hanyas lett a diplomád? 2-es vagy 5-ös? Semmit.

Én inkább azért jobban aggódnék hogy elment egy állami félévem, vagy ha költségesen vagy akkor x ezer ft.

2011. nov. 20. 22:11

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!