Melyik gimnáziumot ajánljátok Nyíregyházán?
Figyelt kérdés
2011. nov. 18. 15:44
11/24 anonim válasza:
ja akkor gondolom 8/8 as vagy :D:D hát ha jó tanuló vagy és ők visszahúznak akkor tényleg érdemes váltanod. csak ezután az osztály után nehogy nehéz legyen egy új pl. a Kölcseyben. de sok sikert!
13/24 anonim válasza:
de amúgy ha zavarnak a röpdogát akkor a kölcseyt rögtön elfelejtheted
14/24 anonim válasza:
szia! nem tudom, hogy aktuális-e még a kérdés de én a kölcseyt ajánlom neked! :) most vagyok 9-es, francia tagozatra járok, és nagyon tetszik. a tanárok többsége rendes, bár van egy-két tanár aki nem éppen a szívünk csücske, de úgy gondolom mindenütt vannak ilyenek. a francia tanár nagyon aranyos, jó fej és bár szigorú mégis mindenki nagyon szereti. :) így ezalatt az egy félév alatt nem mondanám, hogy túl sokat kell tanulni egyelőre. és az olyan pletykáknak sem kell hinni, hogy ha 4-es átlagod van eltanácsolnak, mert az nem igaz. :) remélem tudtam segíteni, én nagyon ajánlom a kölcseyt. majd írd meg, hogyan döntöttél.
15/24 anonim válasza:
Én is Kossuthos vagyok. Szeretek oda járni, bár néha az osztályomtól frászt kapok, de szeretem őket, és a tanáraimat.
16/24 anonim válasza:
én is odajárok kedves utolsó, melyik az osztályod? :D
19/24 anonim válasza:
Kíváncsi vagyok, ki a kérdező, biztos ismerem :DD
20/24 anonim válasza:
kedves utolsó melyik osztályba jársz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!