Főiskolán lehetséges az ilyen? Mi lesz így a tanulmányaimmal?
A lényeg az, hogy van egy tárgy (sajnos alapozó) amit egyszerűen nem tudok megtanulni.
A többi megy, minden más, csak ez nem. Ha ebből nem vizsgázom le, akkor mi lesz a köv félévben?
Jah, egyébként I.félévem...
Rosszindulatú kommenteket nem kérek, így is magam alatt vagyok.
Ha most nem mész vizsgázni, vagy nem sikerül, akkor következő félévben újra megpróbálhatod (újra fel kell venni a tantárgyat), és ami erre a tantárgyra épül, azt nem veheted fel, ameddig ez a problémás tárgy nincs meg. Szóval benne van a csúszás esélye is, ha sokáig halogatod a vizsgát.
Nekem is volt olyan tárgyam, ami nem akart sikerülni, aztán halogattam, de jobb minél előbb túl lenni rajta.
Sok sikert!
sajna matekról van szó, tök hülye vagyok hozzá... :S
és azért rá fog épülni 1-2 dolog még az elkövetkező 3 évben (ker-mark)
Azokat a tárgyakat nem tudod felvenni, amik ráépülnek. Emiatt csúszni fogsz.
De nem igazán értem, hogy ha ennyire nagyon nem megy a matek, akkor mit is csinálsz közgazdasági szakon?
Olyan nincs hogy nem megy a matek. Ezt a tarisznyás bölcsészek szokták bemagyarázni maguknak.
Igaz hogy a matek tisztán látást és logikus gondolkodást igényel, ebben a nők gyengébbek :), de pont ezért találták ki az ún. "minimumkérdések"-et, amit ha szó szerint betanulsz és egy-két példával be is tudod mutatni, a kettes már meg van.
35/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!