Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Főiskolán lehetséges az...

Főiskolán lehetséges az ilyen? Mi lesz így a tanulmányaimmal?

Figyelt kérdés

A lényeg az, hogy van egy tárgy (sajnos alapozó) amit egyszerűen nem tudok megtanulni.

A többi megy, minden más, csak ez nem. Ha ebből nem vizsgázom le, akkor mi lesz a köv félévben?

Jah, egyébként I.félévem...

Rosszindulatú kommenteket nem kérek, így is magam alatt vagyok.

2011. nov. 17. 17:31
 1/8 anonim ***** válasza:

Ha most nem mész vizsgázni, vagy nem sikerül, akkor következő félévben újra megpróbálhatod (újra fel kell venni a tantárgyat), és ami erre a tantárgyra épül, azt nem veheted fel, ameddig ez a problémás tárgy nincs meg. Szóval benne van a csúszás esélye is, ha sokáig halogatod a vizsgát.

Nekem is volt olyan tárgyam, ami nem akart sikerülni, aztán halogattam, de jobb minél előbb túl lenni rajta.

Sok sikert!

2011. nov. 17. 17:44
 2/8 anonim ***** válasza:
Mit értessz az alatt hogy ilyen? Nem látok semmi különöset abban amit írtál. Nézd meg a tantervet, hogy mi épül rá, ha fontos tárgy és y tárgy erre épül majd az azt követőben x tárgy épül y-ra és így tovább akkor meg fogsz szenvedni a diplomáért.Ha egy jelentéktelen tárgy (nem épül rá semmi avgy cska 1-2 tárgy ) akkor felveszed majd jövőre ha most megbuksz, de a többi tárgyal tudsz haladni....
2011. nov. 17. 17:45
 3/8 A kérdező kommentje:

sajna matekról van szó, tök hülye vagyok hozzá... :S

és azért rá fog épülni 1-2 dolog még az elkövetkező 3 évben (ker-mark)

2011. nov. 17. 17:55
 4/8 anonim ***** válasza:

Azokat a tárgyakat nem tudod felvenni, amik ráépülnek. Emiatt csúszni fogsz.

De nem igazán értem, hogy ha ennyire nagyon nem megy a matek, akkor mit is csinálsz közgazdasági szakon?

2011. nov. 17. 19:36
 5/8 A kérdező kommentje:
hihi, én is ezt kérdezem sokszor magatól! :D
2011. nov. 17. 20:18
 6/8 anonim ***** válasza:
Szerintem próbálj keresni egy külön tanárt, aki elmagyarázza neked. Csak jó tanácsként!
2011. nov. 18. 10:31
 7/8 A kérdező kommentje:
már pont azon vagyok,hogy tanárt keresek :)
2011. nov. 18. 12:13
 8/8 anonim ***** válasza:

Olyan nincs hogy nem megy a matek. Ezt a tarisznyás bölcsészek szokták bemagyarázni maguknak.

Igaz hogy a matek tisztán látást és logikus gondolkodást igényel, ebben a nők gyengébbek :), de pont ezért találták ki az ún. "minimumkérdések"-et, amit ha szó szerint betanulsz és egy-két példával be is tudod mutatni, a kettes már meg van.

35/F

2012. jan. 7. 17:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!