Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Ha levelezős gimnáziumban...

Ha levelezős gimnáziumban félévkor megbukok akkor előröl kell kezdenem vagy mehetek tovább?

Figyelt kérdés
2011. nov. 17. 12:27
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

bejárok eddig két napon nem tudtam menni de jó fejek az osztálytársak úgyhogy jegyzetelnek:D

Segítünk egymásnak.

2011. nov. 17. 16:50
 12/18 A kérdező kommentje:
tudom hogy nappalin sokkal többet tanítanak.könyvet is olvasom.
2011. nov. 17. 16:53
 13/18 anonim ***** válasza:
egy jó osztály aranyat ér :) húzzátok egymást. mi sokszor csináltuk vizsgák előtt, hogy 2 hétig összejártunk, mindig valakinek a lakásán, és hajnalig tanultunk. találtunk egy fiút, aki 500 ft/óráért korrepetált minket néhány tárgyból, volt hogy 8-9 órán át vele voltunk. jó volt a hangulat, tanultunk, és mindenkinek azt magyarázta el, amit nem tudott. és mivel sokan voltunk, elenyésző volt az összeg, amit fizetni kellett érte. volt egy kis punk lány, akit semennyire nem érdekelt az egész, és elhúztuk magunkkal az érettségiig. nagyon hálás volt :)
2011. nov. 17. 16:54
 14/18 A kérdező kommentje:
a matek megy pedig az elején még nehéznek tűnt.
2011. nov. 17. 16:55
 15/18 anonim ***** válasza:
nalátod. a fiziktát és a kémiát is meg fogod érteni. keress valakit aki tud segíteni, magyarázni. a tanárok külön itt nem tudnak foglalkozni veled, kevés az idő. egyébként hova jársz iskolába?
2011. nov. 17. 16:56
 16/18 A kérdező kommentje:
azt nem mondom meg mert rám ismernek:D
2011. nov. 17. 16:59
 17/18 anonim ***** válasza:

a fizikát a helyedben úgy tanulnám, legalábbis én így tanultam:

- elolvastam az anyagot

- ujra olvastam, és közben szövegkiemelővel kiemeltem a lényeget

- ujra elolvastam, de már készítettem a saját jegyzetemet

- megtanultam az elméletet, szóban felmondtam maganak, vagy papírra átírtam, majd ellenőriztem

-elkezdtem megvizsgálni a példafeladatokat

- majd megoldottam a többit.

úgy állj hozzá, hogy a középiskola nem kifejezetten zseniknek van, főleg nem kilencedikben. tehát ezt mindenki megértheti. ez itt még nem adottság/tehetség kérdése, hanem hajlandóság. persze van akinek könnyebb, de az más tészta.

2011. nov. 17. 17:00
 18/18 anonim ***** válasza:
oké nembaj :) én sem írtam le soha :)
2011. nov. 17. 17:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!