Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Dönthet úgy az osztályfőnök...

Dönthet úgy az osztályfőnök gimnáziumba, hogy nem fogadja el a naplószámmal ellátott orvosi igazolást?

Figyelt kérdés

Mit lehet tenni ha az osztályfőnök nem fogadja el az igazolást (orvosi, hiányzás utáni első nap "odaadva")?

Azonkívül, hogy az igazgatónak szólunk más lehetőség van?

2009. máj. 6. 20:29
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ, hogy mit ír a házirend szerintem. Nálunk feketén-fehéren benne van, hogy csak ellenőrzőbe írt orvosi igazolást fogadhatnak el a tanárok. Így ha kis cetliket viszünk (azaz orvosi igazolást), azt nem fogadják el.
2009. máj. 6. 20:45
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon bírhat téged az ofő,ha ilyet kritizál.De ilyen szerintem nincs,hogy nem fogadja el(már ha tényleg valódi az igazolás).Ha tényleg akkor szólj az igazgatónak neki biztos több esze van.
2009. máj. 6. 20:45
 3/8 A kérdező kommentje:

A házirendbe az van h 3 nap vagy a következő osztályfőnöki órára kell vinni az igazolást.

természetesen rendes orvosi igazolás...

és igen, nem nagyon szeret az ofő, de én is utálom őt :)

2009. máj. 6. 20:53
 4/8 anonim ***** válasza:

pereld be :D

vagy ott a jóöreg szívlapát

na de komolyra fordítva a szót: ha nem hianyoztal tul sokat akkor hagynám a fenébe..különben meg beszélnék valami más tanárral akit birok h mi a teendő.De ha ez nem válna be még mindig ott a szivlapát :DD

2009. máj. 6. 21:07
 5/8 anonim ***** válasza:
Add meg neki az orvos telefonszámát és mondd meg neki, hogy hívja fel. Nem nagyon látok okot, hogy mire hivatkozva utasíthatna vissza egy orvosi igazolást.
2009. máj. 6. 21:54
 6/8 anonim ***** válasza:

szerintem ha csak nem hamisitvány az igazolás, akkor el kell fogadnia!

Esetleg kérdezd meg miért nem fogadja el, szólhatsz az igazgatónak, vagy küld be a szüleidet.

2009. máj. 7. 06:59
 7/8 anonim ***** válasza:
Elvileg nem donthet igy, de az en ofom is ezt csinalta egyszer. Igaz, tenyleg nem voltam beteg, de az igazolast az ellenorzombe, a haziorvosomtol kaptam. Ofo atlatott a szitan, es igazolatlant adott.
2009. máj. 7. 09:44
 8/8 anonim ***** válasza:
Azért nem szeretik a cetlis igazolást, mert el kell vele számolni, dokumentálni kell, hogy igazoltad a hiányzást. Ez pedig macerás a papírokkal.
2009. máj. 7. 17:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!