Milyen esszék várhatóak a holnapi középszintű történelem érettségin?
Figyelt kérdés
Szerintetek?2009. máj. 5. 18:15
1/7 anonim válasza:
hát én II.vht várok mert ugye évforduló van(mondjuk magyarnál is szart sem ért a Radnóti)
Én várok Mátyást az még nem volt meg esetleg Mária Terézia. de lehet lesz II.vh közti valamilyen állam (USA, Anglia, Olaszo., Németo.)
2/7 anonim válasza:
Én hallottam olyan tippet, hogy az 1929-es válságot teszik bele, netán Károly Róbert gazdaságpolitikáját, mivel a megszűnő 200 Ft-oson ő van/volt. Bár ezek halvány tippelések csak...
3/7 anonim válasza:
Sajnos még tippelni sem lehet. Ugyanis folyamatosan állítják össze az érettségiket, és amikor egy elkészül, akkor bekerül a többi közé, és úgy sorsolják őket. Szóval lehet, hogy olyat kapunk holnap, amit 2-3 éve állítottak össze. Egyébként az én megérzésem Nándorfehérvárat és rendszerváltást súg, de hogy miért, azt ne kérdezzétek.
4/7 anonim válasza:
Hidegháború, Sztálin vagy Kádár-rendszer közül valamelyik biztos bent lesz
5/7 anonim válasza:
Most már nyilván kiderült, de egy korábbi válaszadóra reagálva: Mátyás tuti nem, mert az volt 2005-ben, és ilyen hamar nem ismétlik.
Dualizmus, Mária Terézia és Rákosi korszak is volt, meg Reform kor és Trianon...
Szerintem vagy 100 éves háború, középkor, világtörténelem, vallásháborúk kora,
vagy ókor-őskor a valószínű.
Vagy még újkori történelmet is el tudok képzelni, simán rendszerváltás...
De már kiderült szerintem, mi volt.
6/7 anonim válasza:
7/7 anonim válasza:
Hát én jobbat vártam a töritől, nekem elég gyatra lett. Én vártam az 1956-os forradalmat, Kádárt :(, erre tessék olyanokat tettek bele hogy áááááá. 12-es anyagot nm is leltem benne, pedig szokott benne lenni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!